Hodnocení obchodu

5,0 10 hodnocení
Přidat hodnocení
5
10x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
TP Avatar autora tomas pipta | 12.11.2020
dlouholeta spokojenost(sluchatek bylo vic), vstricne jednani, vzdycky to slo nejak domluvit dik
P Avatar autora Pavel | 9.11.2020
Naprostá spokojenost! Rychlé a velmi slušné jednání, rychlá a hlavně precizní oprava, celý proces odeslání, opravy a zaslání nazpět trval 5 dnů, takže jsem se se sluchátky nemusel rozloučit nadlouho. Pokud budu potřebovat opravu, určitě zde!
VB Avatar autora Vladimír Blažanin | 27.5.2020
Maximální spokojenost. Rychlost, ochota, kvalita. Vřele doporučuji. Díky!!
L Avatar autora Lenka | 2.12.2019
Absolutní spokojenost. Rychlé a profesionální jednání. Potřebovala jsem opravit sluchátka jbl a pán poradil a navrhl více alternativ řešení. Pokud máte drahá sluchátka a je vám je líto vyhodit, určitě se na servis obraťte.
M Avatar autora Matěj | 6.9.2019
Špičkový servis sluchátek. Potřeboval jsem výměnu konektoru u sluchátek Klipsch Image S4i a nejen, že oprava proběhla kvalitně a rychle, ale nový konektor je oproti originálu i mnohem bytelnější. Určitě doporučuji!
RK Avatar autora Richard Kocman | 11.8.2019
Nechal jsem si opravit sluchátka AKG K701. Profesionální přístup, ochota a skvělá komunikace. Mohu jen doporučit.
PK Avatar autora Petr Kubesa | 18.7.2019
Velká spokojenost! Vstřícnost pana majitele který mi nejdříve vše telefonicky vysvětlil. Sluchátka jsem posílal ze Slovenska a za pár dní už mé Beats Studio byly nazpět jako nové. Ještě jednou velké díky!
MH Avatar autora Milan Havlík | 21.4.2019
Velká spokojenost s opravou konektoru u Beats by Dr. Dre Tour. Rychlá a věcná komunikace a osobní přístup - takhle to mám rád! Díky Milan
LE Avatar autora Lukáš Emr | 15.4.2019
Jsem mile překvapen, majitel obchodu mi poradil při výběru sluchátek a vše mi vysvětlil. Sluchátka byla v pořádku a dokonce za skvělou cenu. Mohu jen doporučit.
MJ Avatar autora Martin Jelínek | 12.4.2019
Super přístup a perfetkní kvalita práce

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 10

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.